Rodut

Llyne on pääasiassa ihmistensukuisten kansojen asuttama maailma, mutta maankamaralle ja sen alle mahtuu myös monia sukuja ja kansoja, joista kaikki eivät ole periytyneet ihmisistä.

Myöhemmin mahdollisesti tarkempaa tietoa roduista omiin sivuihinsa…

Telan’Corellon, eli Corellonin lapset, eli telanit: Muinainen mahdissaan ja sivistyksessään suuri kansa, jonka luomaan tietoon ja taitoon nykyisetkin sivistyneet kulttuurit enemmän tai vähemmän pohjautuvat. Telanit ovat kadonneet maankamaralta jo tuhansia vuosia sitten, mutta heidän perintönsä elää vahvana joissain ylimyssuvuissa ja satunnaisesti pinnalle nousevana myös rahvaan parissa.

Pederuinilaiset: Pederuinilaisista merenkulkijoista ja seikkailijoista polveutuvat nykyiset kansat, jtoka asuttavat Pohjolaa ja Läntistä Llyneä.

Duergarit, eli dverkit, eli kääpiöt. Lyhyenläntä, mutta sitkeä kansa, joka karkoitettiin noin 450 Vanhaa Aikaa maan alle rikoksistaan muita kuningaskuntia vastaan. Siitä asti he ovat taistelleet maan alla kulkevia troglodyyttejä, kaivajia vastaan, ja vuosisadat ovat heikentäneet duergareiden mahtia. Vain muutamia mahtavia valtakuntia on jatkamassa tuon ennnen mahtavan ja ylpeän kansan perinteitä.

Troglodyytit, eli kaivajat:

Varakit:

Bulder, eli jättiläiset.

Rodut

Llyne Llyne_RPG